ساعت کاری فروشگاه: شنبه تا پنج شنبه ساعت 11 تا 18

وبلاگ ردیکا

صفحه اصلی - وبلاگ ردیکا - سلامت و زیبایی - مراقبت پوست - پانتنول چیست و چه خواصی برای پوست دارد؟

پانتنول چیست و چه خواصی برای پوست دارد؟

پانتنول panthenol
فهرست مطالب

محصولات پوستی زیادی در بازار وجود دارد که هر کدام کاربردی برای حفظ سلامتی و شادابی پوست دارند که پانتنول یکی از این محصولات است که بسیاری از افراد پانتنول را با نام پرو ویتامین ۵B می ‌شناسند. شاید بسیاری از افراد بپرسند پانتنول چیست؟ که در ادامه به معرفی این مواد می پردازیم.

پانتنول خواص مرطوب کنندگی بسیار عالی دارد و در محصولات آرایشی، محصولات مراقبت از مو و مراقبت از پوست آن‌   قرار خواهند داد، از طرفی برخلاف دیگر مواد مرطوب کننده مثل اسید هیالورونیک که تنها یک خاصیت دارد به‌ عنوان مرطوب کننده و نرم کننده عمل می‌ کند یعنی دو خاصیت را هم‌ زمان برای پوست دارند، از طرفی به درمان و ترمیم زخم‌ های پوستی کمک زیادی خواهد کرد همچنین آفتاب سوختگی را هم بهبود می ‌بخشد.

در جواب پانتنول چیست باید بگوییم به‌ طور کلی پانتنول از الکل و ویتامین B ساخته می شود که به‌ راحتی به پوست نفوذ پیدا می ‌کند و به‌ عنوان یک عامل تسکین ‌دهنده و ضد درد آن را معرفی می ‌کنند که نقش بسیار مهمی را در شرایط پوستی چون پوست خشک، پوست حساس، پسوریازیس، درماتیک تماسی و ... ایفا می کند.

فواید پانتنول

پانتنول panthenol

همان ‌طور که گفته شد پانتنول از محصولاتی است که برای تنظیم تعادل پوست و رطوبت رسانی مورد استفاده قرار می گیرد و با توجه به این‌ که به لایه‌ های زیرین پوست نفوذ پیدا می‌ کند، می ‌تواند آبرسانی سلول‌ های پوستی را به ‌درستی انجام دهد و به عمق پوست نفوذ پیدا می‌ کند، بنابراین می‌ توان گفت از فواید بسیاری برخوردار است.

رطوبت رسانی عمقی پوست

رطوب رسانی به پوست - خواص پانتنول

از مزایای استفاده از panthenol این است که مانع از بین رفتن آب از سطح پوست می ‌شود، بنابراین علاوه ‌بر این ‌که رطوبت رسانی را انجام می ‌دهد به تحریک سلول‌ هایی که باعث تقویت عملکرد پوست می ‌شوند کمک زیادی خواهد کرد، در واقع بیرونی‌ ترین لایه پوست یعنی اپیدرم ممکن است نتوانند رطوبت را به اندازه‌ کافی درون خود نگه‌ دارد، در نتیجه آب از روی سطح پوست فرار می‌ کند، بنابراین پانتنول این لایه را تقویت می ‌کند که باعث محافظت از پوست شما خواهد شد.

ترمیم و التیام زخم ها

ترمیم زخم - خواص پانتنول

بهبود زخم‌ ها توسط پانتنول از دیگر فوایدی است که از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد. زمانی ‌که پانتنول سلول ‌ها را تقویت می ‌کند به بهبود و التیام زخم‌ های سطحی هم کمک زیادی خواهد کرد. اگر دقت کرده باشید معمولا برای آسیب ‌های جزئی روی پوست از محصولات پوستی حاوی پانتنول استفاده می‌ شود، چرا که اثر ضد التهابی دارد و می‌ تواند حتی به آفتاب‌ سوختگی کمک کند، بنابراین آن را در پماد آفتاب‌ سوختگی هم مورد استفاده قرار می ‌دهند.

محصولات پوستی و پانتنول

پانتنول در محصولات پوستی

پانتنول که به عنوان رژیم غذایی اصلی برای سلامت پوست و مو در نظر گرفته می ‌شود در بسیاری از محصولات پوستی و مراقبتی چون پاک ‌کننده‌ ها، لوسیون ها و ... وجود دارد. همین طور برای لوازم آرایشی چون رژ لب، ریمل، کرم پودر و ... یافت می شود، از طرفی آن را برای درمان نیش حشرات به صورت کرم موضعی استفاده می کنند.

محصولات مراقبت از مو و پانتنول

پانتنول Panthenol در محصولات مراقبت مو

پانتنول علاوه ‌بر خواصی که در محصولات مراقبت پوست ایجاد می ‌کند کاربرد مناسبی هم در محصولات مراقبت از مو دارد، بنابراین افرادی که از محصولاتی استفاده می‌ کنند که دارای پانتنول است می ‌توانند به درخشندگی موهای خود، نرمی و استحکام موها کمک زیادی کنند، از طرفی باعث حالت ‌دهی بهتر مو ها می ‌شود و در برابر آسیب‌ های محیطی کمک زیادی خواهد کرد.

محصولات مراقبت از ناخن و پانتنول

پانتنول Panthenol در محصولات مراقبت ناخن

ناخن ها همانند پوست می توانند تاثیرات زیادی بر روی زیبایی استایل داشته باشند، بنابراین به مراقبت ‌هایی نیاز دارند. در واقع پروتئین ‌های کراتین برای تشکیل ناخن ها بکار برده می‌ شوند در نتیجه اگر می‌ خواهید ناخن هایی زیبا داشته باشید باید به تقویت ناخن ‌های انگشت دست و پاهای خود کمک کنید که این کار را می ‌توانید با استفاده از محصولاتی که بر پایه پانتنول ساخته شده اند انجام دهید.

آیا پانتنول عوارض دارد؟

عوارض و مضرات پانتنول panthenol

استفاده از panthenol در لوازم آرایشی و بهداشتی توسط سازمان غذا و داروی ایالات ‌متحده آمریکا تایید شده‌ است و موسسه ملی بهداشت این مواد را به عنوان محصولی ایمن و پرکاربرد برای استفاده در کرم و اسپری در نظر می ‌گیرند، اما دقت داشته باشید که پانتنول را به‌ صورت خوراکی به ‌هیچ ‌وجه نباید استفاده کنید.

پانتنول را  صورت موضعی به ‌راحتی می ‌توان آن را بر روی پوست و مو و ناخن استفاده کرد، یعنی شواهدی وجود دارد که ثابت می ‌کند پانتنول هیچ‌ گونه آسیبی به پوست وارد نخواهد کرد حتی برای رفع بسیاری از مشکلات پوستی مفید می ‌باشد.

علت استفاده از پانتنول برای مو

دلیل استفاده از پانتنول Panthenol در محصولات مو

همان‌ طور که گفته شد پانتنول فواید بسیاری برای مراقبت از پوست، مو و ناخن دارد، اما موی سر همانند پوست صورت می تواند بر روی زیبایی ظاهری تاثیر زیادی داشته باشد به همین علت افرادی که با موی خشک و شکننده مواجه می شوند برای رفع آن راهکاری مختلفی را در نظر می گیرند.

از طرفی رطوبت رسانی موی سر برای موهای آسیب‌ دیده از مواردی است که بسیاری از افراد به فکر انجام آن هستند، بنابراین می ‌توان گفت که پانتنول خواص زیادی برای مو دارد که در ادامه آن ‌ها را بیان می ‌کنیم.

رطوبت رسانی پوست سر

رطوب رسانی به سر و مو - خواص پانتنول Panthenol

یکی از علل خشکی مو آسیب دیدن پوست سر می ‌باشد که دلیل آن‌ هم کمبود ویتامین B است، که پانتنول می تواند به صورت عمقی پوست سر را آبرسانی کند و از خشکی بیش ‌از حد آن جلوگیری به عمل آورد.

جلوگیری از گره خوردن

جلوگیری از گره مو - خواص پانتنول Panthenol

در هم پیچیدن مو باعث می ‌شود که نتوانید به ‌راحتی موهای خود را شانه کنید، از طرفی استفاده از پانتنول لایه ای شبیه به خاصیت کراتین بر روی مو ایجاد می ‌کند که گره‌ ها را باز خواهد کرد و در نتیجه آن صاف شدن موها را در پی دارد، بنابراین به‌ راحتی می ‌توانید موهای خود را شانه کنید.

سلامت فولیکول های مو

تقویت فولیکول مو - خواص پانتنول Panthenol

فولیکول های مو اگر دچار آسیب شوند رشد مو با مشکل مواجه خواهد شد، بنابراین همان طور که در جواب پانتنول چیست گفته شد این مواد رطوبت رسانی را به خوبی انجام می دهد، بنابراین استفاده از پانتنول کمک می کند که به حفظ سلامت فولیکول های مو بپردازید‌ و به درخشان شدن و ضخیم بودن آن ها کمک زیادی می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید
خانه
فروشگاه
حساب کاربری من